Tässä sinulle parhaat strategiat vedonlyöntiin

Vetojenteossa voi pärjätä paremmin, jos tekee käyttäen samalla erilaisia strategioita. Joskus voi olla onni matkassa ja voittoja tulee, vaikka ei juurikaan miettisi, että miten niitä vetoja tekee. Suuriakin voittoja voi tulla yllättäen, vaikka vedon olisi tehnyt esimerkiksi vain suuren kertoimen perusteella. Silloin ottelussa pitää usein tapahtua jotain erikoista, jota kukaan ei ajatellut tapahtuvan.

Mutta ei onni riitä sellaiseen kovin pitkäksi aikaa. Kukaan ei ole sellainen Hannu Hanhi, joka voittaisi, teki miten tahansa hutiloiden vetoja. Siksi vetoja kannattaa tehdä niillä tavoilla, joilla on parhaat mahdollisuudet voittoihin. Kyllä, sellaisia tapoja on olemassa todella paljon. Me kerromme nyt sinulla parhaat strategiat vedonlyöntiin ja toivomme samalla, että saat niiden avulla enemmän voittoja ja suuria voittoja.

Hallitse pelaamista ja pelikassaasi

Tämä ensimmäinen strategia on se, että pelaamista on hyvä hallita. Se on samalla myös sinun suojeluasi varten. Vetojen teossa ei aina voita, vaikka olisi siinä omasta mielestään kuinka hyvä. Parhaatkin vedonlyöjät häviävät. Siksi on erittäin tärkeää hallita omaa pelaamista. Silloin et häviä koskaan liikaa. Sekin on jo yhdenlainen voitto, että häviät sinulle sopivan summan kuin sellaisen summan, joka tuntuisi todella pahalta. Tämä on niin tärkeää, että halusimme kertoa siitä ihan ensimmäisenä.

Voit pitää jopa kirjaa siitä, että kuinka paljon olet menettänyt rahaa tai voittanut. Moni vedonlyöntisivusto tarjoaa tämän tiedon valmiiksi. Näet sivustolta, että oletko plussan vain miinuksen puolella. Jos olet aloittelija, silloin sinun kannattaa aloittaa todella pienellä pelikassalla. Aloita sellaisella pelikassalla, jonka menettäminen ei tunnu lainkaan pahalta. Ja toki voit myös onnistua vedoissasi ja pelikassasi suurenee.

Pallo

Näiden vetojen teossa onnistut helpoiten – Strategia uusille vedonlyöjille

Tämäkin strategia toimii parhaiten silloin, jos olet uusi vedonlyöjä. Jos aloitat heti vedoissa, joissa on paljon kohteita, pitää sinun onnistua monen eri ottelun kohdalla. Jos laji ei ole vielä kovin tuttu, onnistut siinä tuskin kovin helposti. Siksi kannattaa valita ensin singlekohteita. Saat niillä voittoja helpommin ja nopeammin. Ehkä alussa se on parasta. Eikä se tarkoita sitä, että et saisi voittoja. Näitäkin kohteita veikkaamalla pelikassa voi kasvaa ihan mukavasti. Tämä on leppoisa tapa tutustua vetojen tekoon.

Baseball

Vertaile ei VEDONLYÖNTI SIVUSTOJA ja niiden tarjoamia kertoimia

Tämä strategia vaatii jo hieman aikaa, mutta tähän kannattaa käyttää aikaa. Nimittäin vedonlyöntisivustojen tarjoamat kertoimet eivät ole kaikissa samoja. Kun tiedät, että mistä ottelusta aiot tehdä vetoja, katso missä saat otteluun parhaimmat kertoimet. Voit saada tehtyä jossakin saman vedon, mutta kerroin on suurempi kuin muissa paikoissa. Tässä on hyvä syy liittyä monen vedonlyöntisivuston jäseneksi. Jos olet vain yhden jäsen, saatat tehdä vetoja joskus pienimillä kertoimilla. Jos et ole vielä koskaan verrannut eri paikkojen kertoimia, suosittelemme kokeilemaan. Saatat jopa yllättyä kuinka paljon vaihtelua voi olla. Silloin pääset tekemään vetoja aina parhaimmilla kertoimilla.

Hyödynnä vedonlyönnin etuja

Se, että teet vedon netissä, on helppoa ja nopeaa, mutta se tarjoaa paljon muutakin etua. Yksi on se, että suurin osa netin vedonlyöntisivustoista tarjoaa erilaisia bonuksia ja etuja vedonlyöjille. Niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Monissa paikoissa saat ihan ensin jonkin tervetuloedun, jota voit käyttää vetojenteossa. Se voi olla esimerkiksi rahaa lisää ensimmäisen talletuksesi päälle.

Se voi olla myös muutama ilmainen veto. Tulet toki saamaan sen jälkeen paljon lisää etuja. Kannattaa seurata missä on tarjolla vedonlyönnin etuja, koska silloin voit tehdä esimerkiksi suuremmilla summilla vetoja. Silloin voittokin voi olla mukavan suuri. Eikä pelikassastasi tarvitse ottaa enemmän rahaa kuin mihin sinulla olisi varaa.

Veto

Seuraa vetojesi kohteena olevaa lajia

Tämä strategia vie strategioista eniten aikaa. Mutta tulet tämän avulla todella taitavaksi vedonlyöjäksi. Kannattaa ensinnäkin valita se laji tai ne lajit, jotka todellakin kiinnostavat sinua. Jos valitset lajin, jota et jaksa koskaan seurata, ei vetojen tekokaan ehkä onnistu kovin hyvin. Lajien tuntemus on erittäin tärkeää. Silloin tiedät, että millaisia vetoja lajista kannattaa tehdä. Voit seurata lajia monin eri tavoin. Katso otteluita suorina lähetyksinä, lue tietoja lehdistä ja seuraa netissä olevia sivustoja. Mitä tutummaksi laji tulee, sitä enemmän osaat arvella, että miten otteluissa tulee käymään. Opit koko ajan lisää, kun pidät silmät avoinna.

Hyödynnä myös muiden tietoja

Kaikkia tietoja ei tarvitse itse selvittää. Vaikka olisit seurannut lajia kauan, on joku voinut silti seurata sitä vieläkin enemmän. Joku voi olla vetojen teossa parempi kuin sinä. Siksi myös muiden tietoja kannattaa hyödyntää, vaikka samalla kannattaa käyttää myös omaa päätä. Netistä löytyy paljon sivustoja, joista saat vihjeitä vetojen tekoon. Niitä voidaan jakaa niissä täysin ilmaiseksi tai maksun kautta. Myös vedonlyöntisivustot tarjoavat tietoja otteluista. Niissä voi olla esimerkiksi blogi, jossa kerrotaan eri lajien tapahtumista. Niissä voi olla esimerkiksi otteluennakoita.

Vedonlyönti

Yhteenvetona vedonlyönnin strategiat

Nyt on aika aloittaa vetojen teko. Ja nyt tiedät, että miten niitä oikein kannattaa tehdä. Tuuriakin tarvitaan, mutta tässä lajissa pärjäät myös taidoilla. Ja mitä taitavampi olet, sitä paremmin niitä voittojakin saattaa tulla. Paras strategia oli se, että seuraa lajeja, joista teet vetoja. Voit hankkia tietoja myös ennen otteluiden alkamista ennen kuin teet vetoja. Se on todella hyvä tieto, että miten ottelun osapuolet ovat ennen pelanneet keskenään. Kun seuraat otteluita, opit koko ajan lajista lisää, josta on apua vetojen teossa.