Kiinteä vedonlyönti – Mitä se oikein on?

Vedonlyöntiä voi tehdä todella monella eri tavalla. Sitä voi tehdä myös todella monessa eri paikassa. Jos haluat tietää vetojenteosta mahdollisimman paljon, olet oikeassa paikassa. Tässä kohtaa kerromme aiheesta, joista monikaan ei vielä tiedä. Ainakaan, jos ei ole tehnyt vielä kovinkaan paljon vetoja. Kyse on kiinteästä vedonlyönnistä. Onko tämä termikään vielä sinulle tuttu? Jos ei tai haluat tietää aiheesta tarkoin, liity mukaamme ja lue mitä tässä alla tästä mielenkiintoisesta aiheesta kerrotaan. Samalla saat tietää hyviä vinkkejä, joilla pärjäät vedonlyöjänä.

Kiinteät kertoimet – Livevedot ja pitkäveto

Kiinteä vedonlyönti voi tarkoittaa kiinteitä kertoimia. Kiinteä kerroin on sellainen, että kun olet tehnyt vedon, ei siinä oleva kerroin voi enää muuttua. Se ei voi siten pienentyä eikä suurentua, koska se pysyy juuri sinä samana kuin se oli sillä hetkellä, kun teit vedon. Kaikki vedot eivät ole suinkaan sellaisia, joista kerromme tässä alempana lisää. Kerromme ensin, että mitkä vedot ovat kiinteitä vetoja.

Monet livevedot ovat kiinteitä. Kun teet livevedon, olisihan se tympeä, jos kerroin yhtäkkiä muuttuisi, varsinkin jos se muuttuisi pienemmäksi. Livevedot tosin muuttuvat nopeasti siten, että niitä ei ole enää tarjolla. Kerroin muuttuu toki nopeasti sen mukaan, että mitä ottelussa tapahtuu. Mutta sen muuttuminen ei vaikuta sinun vetoosi, jos olet sen jo tehnyt.

Toinen yleinen veto, jossa on kiinteitä kertoimia, on pitkäveto. Tämä veto on suomalaisten keskuudessa suosituin. Jos se ei ole vielä sinulle tuttu, olet silti saattanut sellaisen tehdä, vaikka nimi ei olisikaan tuttu. Siinä nimittäin veikataan ottelun voittajaa. Jos on joskus tehnyt vetoja, on tällaisen tehnyt aika varmasti. Sen tekeminen onnistuu niin helposti, että vasta-alkajakin voi sellaisen tehdä. Kun olet veikannut voittajaa, ei kerroin tule sen jälkeen muuttumaan. Tiedät siten heti, että paljonko voitat, jos veto menee oikein. Muitakin kiinteitä vetoja on toki olemassa. Niiden saanti vaikuttaa siihen, että missä teet vetosi.

Uhkapeli

Tällaisia ovat muuttuvat kertoimet

Jotta ymmärrät kunnolla, että mitä kiinteä vedonlyönti tarkoittaa, pitää sinun tietää, että mitä sen vastakohta tarkoittaa. Silloin on kyse muuttuvista kertoimista. Nimikin ehkä jo paljastaan sen, että millaisia nämä kertoimet ovat. Mutta et ehkä vielä tiedä, että miten ne muuttuvat ja millaisissa vedoissa. Nämä vedot, joissa kerroin muuttuu, ovat yleisempiä vetoja kuin kiinteät vedot. Siksi olet ehkä tehnyt joskus myös näitä vetoja.

Muuttuvia kertoimia esiintyy esimerkiksi hevosurheiluun liittyvissä vedoissa. Ihan jokainen vedonlyöntisivusto ei tarjoa tällaisia vetoja. Jos tarjoaa, niin niille voi löytyä sivustolta ihan oma nurkkansa. Paljon yleisempiä vetoja, joissa kertoimet muuttuvat, ovat tulosvedot ja voittajavedot. Tämä tapahtuu tietysti myös sellaisissa vedoissa, joissa arvotaan numeroita kuten lotossa ja kenossa. Olet kuitenkin tullut tänne aika varmasti lukemaan nyt vain vetoihin liittyvistä kiinteistä vedoista, joten takaisin niihin.

uhkapeli voitot

Miksi kertoimet eivät ole aina kiinteitä?

Kiinteä kerroin voisi kuulostaa aina parhaalta vaihtoehdolta. Mutta kertoimien muuttuminen tuo vetoihin ainakin lisää jännitystä. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden saada suuria voittoja. Kertoimet muuttuvan sen perusteella, että miten muut ovat tehneet vetoja. Mitä odotetumpi ottelun tulos on, sitä pienempi on kerroin. Kun moni veikkaa samaa kuin sinä, on voitto-osuutesi silloin pienempi eli kerroin on pienempi.

Jos taas moni ei ole veikannut samaa kuin sinä, on voittomahdollisuus silloin pieni, jonka moni on niin ajatellut. Mutta jos sen onkin se oikea tulos, on kerroin silloin suuri. Silloin sinä saat sitä veikatessasi suuren osan voitosta, koska moni muu ei ole sitä veikannut ja ole sitä jakamassa sinun kanssasi. Eikö muuttuva kerroin alakin kuulostamaan hyvältä ja jännittävältä?

Peli

Yhteenvetoa kiinteistä kertoimista

Kiinteä kerroin oli aika helppoa selittää. Kun teet vedon, jossa kerroin on sama vielä siinäkin vaiheessa, kun on voitonjaon aika, olet tehnyt kiinteän vedon. Se ei ole niin jännittävää, kuin että kerroin olisi muuttunut. Siinä tiedät varmasti, että mitä voitat, jos voitat. Jos kaipaat vetojen tekoon jännitystä, tee vetoja, joissa kerroin muuttuu. Se muuttuu sen myötä, että miten muut tekevät vetoja eli tätä samaa vetoa kuin sinä. Silloin voit voittaa jopa erittäin suuria voittoja.

Mutta silloin sinulla on täytynyt olla jokin aavistus tai tieto, jota monilla muilla ei ole ollut. Ei tämä helppoa silti ole. Haluamme vielä muistuttaa, että tulet sitä paremmaksi vedonlyöjäksi mitä enemmän teet vetoja. Se tarkoittaa myös sitä, että sinun on tarkkailtava vetojen kohteena olevaa lajia tarkoin. Toivottavasti nyt ymmärrät, että mitä kiinteä vedonlyönti on. Päästämme sinut nyt tekemään sellaisia vetoja, koska tämä taisi saada sinut kiinnostumaan niistä. Muista pelata aina vastuullisesti. Käytä vetoihin rahaa vain sen verran, kuin sinulla on varaa!

Raha